Методичні розробки


1. Тестові завдання з предмету “Організація обслуговування в ресторанах”, 2015р.
2. Інструкції з безпеки праці під час виконання лабораторно – рпактичних робіт з предмету
“Організація обслуговування в ресторанах”  (Стефанчук І.В. ; Ворона О.М.), 2015р.
3. Робоча програма з дисципліни “Організація виробництва в ЗРГ”, 2016р.
4. Методичні рекомендації до написання та оформлення курсового проекту з дисципліни “Організація виробництва в ЗРГ”, 2016р.
5. Методична розробка по проведенню відкритого уроку “Столовий етикет. Послідовність сервірування столів»”, 2018р.
6. Методичні рекомендації до написання творчих робіт з професії "Офіціант", 2020р.
7. Методичні рекомендації до написання творчих робіт з професії "Бармен", 2022р.
8. Методична розробка уроку з предмету "Організація обслуговування в ЗРГ" на тему: "Правила подавання алкогольних напоїв", 2022р.

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Благочинна акція "Витребеньки гарбузові скуштуй, гроші для ЗСУ перерахуй!"